Despre Noi

Nu este nimic în neregulă dacă copilul bate mingea,
de pe lângă aceasta, să practice și un sport!

Noi suntem CSM TgM!

Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş a fost fondat la sfârşitul anului 2017.

După o perioadă de tranziţie, în anul 2021 clubul s-a reorganizat aproape complet. În prezent avem 15 ramuri sportive cu peste 250 de sportivi legitimaţi, cu rezultate excelente.

Conducerea CSM Tg-Mureş a hotărât să menţină acasă sportivii noştri de valoare şi să readucă acei sportivi care din varii motive au fost nevoiţi să facă performanţă pentru cluburi din alte oraşe.

Am reuşit să readucem la Tg-Mureş baschetbalişti, poloişti, înotători, luptători, atleţi, sportivi cu tir cu arcul, etc. şi suntem în tratative şi cu alţi sportivi născuţi şi formaţi în oraşul nostru, pentru a face performanţă în culorile Târgu Mureşului.

Vrem să readucem sportul din oraşul nostru acolo, unde a fost cândva, nu de mult, cu rezultate foarte bune atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional.

Susţinem sportivi care se luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vară din 2024 Paris, şi sperăm ca alţii – sportivi de perspectivă – să ne reprezinte într-un număr cât mai mare la viitoarele ediţii ale JO.

Hai CSM Târgu Mureş!

Ramuri sportive

Concursuri

Sportivi

Medalii

„Sportul are puterea de a schimba lumea.Are puterea de a inspira, are puterea de a uni oamenii într-un mod în care nimic altceva o face.Vorbește tinerilor într-o limbă pe care o înțeleg.Sportul poate crea speranță, acolo unde cândva nu era decât disperare.Este mai puternic decât guvernele în distrugerea barierelor rasiale.Râde în fața tuturor tipurilor de discriminare.”- Nelson Mandela

Viziunea Noastră

Să devenim un club tot mai performant, cu echipe/sportivi competitivi, dezvoltați, dinamic care să permită să progresăm pas cu pas în ramurile în care finanțăm eforturile pentru a avea un oraș sportiv prosper și sănătos;

Misiunea Noastră

De a oferi un mediu structurat și disciplinat, curat și întreținut, oferind sportivilor târgumureșeni din toate ramurile sportive cea mai bună oportunitate de a-și atinge obiectivele;

Valori

  • Profesionalism (atent la detalii);
  • Integritate (respect individual și echitabil);
  • Onestitate/Loialitate (onestitate în acțiuni, loiali la parteneri);
  • Deschidere și Flexibilitate (colaborare);
  • Transparență (finanțare);
  • Dezvoltare Durabilă (infrastructură);
Share This