Cu mâna în ghips în luna ianuarie, sportivul nostru a obținut acum o medalie de argint la campionatele naționale indoor la categoria de vârstă U20.

 

În competiţia desfăşurată în Sala Iolanda Balázs-Sőtér din București, în proba de 200 de metri plat, Szilárd Samuel Jakab a terminat pe locul al doilea și a stabilit cel mai bun timp al lui în sală!

 

În ziua 1, Samu Jakab s-a calificat în finală de pe locul 4 în preliminariile probei de 60 m, cu timpul de 7,07 sec., iar în finală ar fi vrut să își îmbunătățească timpul, dar a alergat tot 7,07. Aceasta însă din păcate a fost suficient doar pentru locul 7.

 

 – „Am simțit că ar fi trebuit să mă descurc mai bine, din păcate nu mi-a ieșit de data aceasta, dar lucrăm și la partea tehnică”.ne-a declarat despre această cursă Samuel Jakab.

 

 

A doua zi însă, el a terminat pe locul 2 proba de 200 m, cu un nou record individual în sală cu 22,57 secunde!

 

În ciuda faptului că a avut mâna în ghips în luna ianuarie, sportivul nostru este foarte mulțumit de acest rezultat:

 

– „Rezultatul arată un progres, deși sezonul a fost foarte dificil pentru mine, am avut o singură cursă înainte de CN, în ianuarie, dar asta a fost cu mult timp în urmă. La sfârșitul lunii ianuarie mi-am rupt la un antrenament degetul mic de llamână și am fost în ghips (1 săptămână în ghips și 2 săptămâni în orteză). Așa că m-am antrenat, am alergat cât şi cum am putut. Eu și antrenorul meu am făcut tot ce am putut pentru a mă menține în formă, chiar dacă medicii nu susțineau acest lucru. Aveam și ceva dureri la picior și ceva încerca mereu să îmi îngreuneze situația. Am muncit din greu pentru că a trebuit să recuperăm timpul pierdut, dar în cele din urmă am ajuns până aici. Având în vedere circumstanțele, sunt mulțumit de rezultat. Vom continua să ne pregătim pentru cursele în aer liber și sunt convins că acolo „va exploda bomba'”a promis Jakab Samu.

 

– „Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu, familiei, prietenilor, antrenorului și tuturor celor care m-au susținut în acest sezon greu, dificil și lung!”

 

Bravo Samu!

 

HAI CSM TGM!

Share This