Competiţia s-a desfăşurat la Aninoasa atât pentru seniori, cât şi pentru juniori.

Răchită Şerban a concurat la categoria Compound seniori masculin 50 metri şi şi-a adjudecat titlul de campion după un parcurs fluctuant.

În calificări sportivul nostru s-a clasat doar pe locul 6 cu un scor mediocru, nereușind să atingă punctajele din antrenamente, dar a revenit în formă în eliminatorii.

În optimi acesta l-a învins pe Dorin Marişca de la CSO Retezatul Hațeg cu scorul de 145-132, iar apoi în sferturi a trecut de Butoi Ionuţ de la CS Steaua Bucureşti cu scorul de 144-134.

În semifinală Răchită a reușit să se impună împotriva lui Neagu Marcel de la CS Steaua București cu scorul de 144-141 și a intrat în finala mare unde l-a întâlnit pe Ovidiu Achilie, tot de la CS Steaua București.

Ovidiu a ratat ținta la prima săgeată trasă și a decis să se retragă, considerând că nu mai are nici-o șansă împotriva lui Răchită.

Sportivul nostru a tras singur şi a câștigat finala cu 145-0 pentru titlul de campion național!  Felicitări Șerban!

Argint pentru tânărul Móréh Tamás!

Móréh Tamás a concurat la categoria recurve U21 masculin, 70 metri, unde sportivul nostru a câştigat detaşat calificările. Tamás a avut 628 de puncte – dealtfel un scor doar satisfăcător pentru el – față de doar 554 al următorului concurent.

Datorită acestui rezultat sportivul de la CSM Târgu Mureş s-a calificat direct în semifinale, unde a câștigat cu scorul de 6-0 împotriva lui Hritcanu Patrick de la CSS Rădăuţi.

În finala mare Tamás l-a întâlnit pe sportivul de la CSM Deva, Marco Tănăsescu. Aceştia s-au întrecut până la ultima săgeată. După rundele regulamentare cei doi au fost la egalitate, 5-5 şi au trebuit să tragă câte o săgeată de departajare. Sportivul de la CSM Deva a reuşit să puncteze un 10 iar Tamás un 9.

Astfel sportivul nostru a încheiat competiţia pe locul 2 şi cu titlul de vicecampion naţional.

Felicitări ambilor sportivi!

Hai_CSM_TGM!

Share This