Arcaşii noştri au început sezonul intern outdoor în Bucureşti, unde au participat la Cupa Federatiei Outdoor, competiție organizată de Federația Română de Tir cu Arcul.

 

La concursul organizat pe stadionul Olimpia, CSM Tg. Mureş a fost reprezentat de către 5 sportivi: Tamás Móréh la categoria Recurve masculin U21, Salcă Codrin la categoria Compound masculin U18, Fecioru Ilinca la categoria Recurve feminin senioare şi Răchită Şerban, respectiv Sándor Kacsó, ambii la categoria Compound seniori.

 

Tamás, Ilinca şi Şerban – trioul de aur!

 

Primii doi au câştigat clar competiţia la categoria lor, după ce s-au calificat detașat de pe prima poziție, şi şi-au menţinut acest statut până la final.

 

Salcă Codrin s-a clasat pe locul 2 in calificări şi a câștigat medalia de argint.

 

Răchită Șerban s-a calificat de pe locul 1 şi a avansat direct în sferturile de finală unde a câștigat la mustață meciul împotriva sportivului Milcu Marius cu scorul de 138-137. În semifinală l-a întâlnit pe Teodor Vlad de la CSM Bacău şi a câștigat meciul mult mai clar, cu scorul de 145-137.

În finală Şerban a reușit să-şi adjudece primul loc după ce l-a învins pe Judea Mirel de la SCM Deva cu scorul de 147-143.

 

Sándor Kacsó s-a calificat de pe poziția 13 şi apoi a pierdut în optimi împotriva lui Teodor Vlad de la CSM Bacău, cu scorul de 132-143.

 

 

Aur şi la echipe Compound

 

Răchită, Kacsó şi Salcă au reușit să urce pe prima treaptă – virtuală – a podiumului la echipe seniori.

 

Aceștia s-au calificat de pe locul 3 dar au reușit să termine pe primul loc după două meciuri foarte puternice, unde sportivii au dat tot ce au putut şi s-au sincronizat excelent.

 

În primul meci i-au învins pe sportivii de la Steaua București cu scorul de 226-215 iar apoi în finala de aur au reuşit să câştige în faţa celor de la Aktiv București cu 224-210.

 

Aceasta a fost prima competiție din sezonul outdoor şi sportivii noștri sunt mulțumiți de rezultate, iar pe lângă medalii vin acasă cu experiența în plus pentru a face modificările necesare în tehnică şi echipament pentru a avea rezultate ţi mai bune.

 

Felicitări şi mult succes mai departe în sezonul outdoor 2024!

 

HAI CSM TGM!

Share This