A doua etapă a Campionatului Național de Atletism U20, U23 și Seniori s-a terminat cu rezultate excelente pentru Sámuel Jakab.

La competiția organizată în Craiova, sportivul nostru a concurat în două probe: 100 m și 200 m plat.

În prima zi, în sprintul mai scurt, Samu s-a calificat în finala U20 de pe locul 3 cu cel mai bun timp al său din acest an, 10,98 secunde.

 

Acolo a fost mai lent doar cu o sutime de secundă, dar asta i-a adus un loc 4 bine meritat.

 

Iată cum a evaluat Samu Jakab cursa de 100 de metri:

„Nu sunt dezamăgit, a fost o cursă bună și am descoperit câteva lucruri tehnice pe care le voi îmbunătăți în următoarea cursă”.

 

A doua zi, la 200 de metri, au alergat alături de categoria U23 și Seniori.

Sportivul nostru a avut o prestație foarte bună, terminând al doilea în a doua serie și a avut cel mai bun timp al categoriei U20 și, totodată a realizat un record personal pe această distanță cu timpul de 21,78 secunde!

 

Interesant este faptul că această serie a fost câștigată de un concurent cu 2 ani mai mare decât el, cu doar 0,02 secunde în fața atletului nostru de la CSM-LPS Târgu Mureș.

Acest rezultat a însemnat nu doar victoria la categoria U20 pentru Samu, dar și locul 3 la U23, precum locul 5 la seniori!

 

Samuel Jakab a fost mulțumit de prestația sa:

 

„Sunt foarte mulțumit de acest rezultat pentru că a fost prima cursă serioasă a sezonului și încă simt că nu am ajuns la forma mea maximă de competiție. O mică durere la picior în acea săptămână mi-a îngreunat pregătirea. Acum ne pregătim pentru următoarele curse și apoi pentru campionatele naționale de la sfârșitul lunii iulie. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut și, mai presus de toate, lui Dumnezeu! Continuăm să muncim!”

 

HAI SAMU!

HAI CSM TGM!

Share This