Tamás Móréh, a devenit campion naţional în sală şi vicecampion la echipe mixte împreună cu Fecioru Ilinca.

 

În acest weekend a avut loc Campionatul național de Indoor, organizat de către Federația Română de Tir cu Arcul, la Aninoasa.

Clubul nostru a fost reprezentat de Tamás Móréh la categoria Recurve U21, Fecioru Ilinca la categoria Recurve Seniori Feminin şi Răchită Șerban la categoria Compound Seniori Masculin.

 

Aur şi nou record naţional pentru Tamás!

Cel mai bun rezultat l-a obținut Tamás (foto dreapta), acesta poziționându-se pe locul 1 după rundele de calificări şi stabilind un nou record național de 582 pct din 600 posibile. Vechiul record a aparţinut tot lui Tamás cu 577 puncte.

În sferturi, Tamás a câștigat meciul împotriva lui Bilaus Robert cu scorul de 6-0, în semifinală a trecut de Hritcan Patrick cu scorul de 6-2, iar apoi in finală l-a învins pe Condurache Nectarie cu scorul de 6-2.

 

 

 

Móréh Tamás:

“A fost un campionat foarte reușit pentru mine, şi o pregătire foarte bună pentru Campionatul European Indoor din Croația. Simt că execuțiile sunt foarte puternice şi am un aliniament foarte bun, de asemenea cadența execuției a fost modificată față de anul trecut și reușesc să execut tragerea mai rapid şi mai consistent.”

 

Argint pentru Ilinca!

Fecioru Ilinca s-a calificat pe locul 5 după calificări, iar apoi a pierdut primul meci în fazele eliminatorii. În schimb, a reușit împreună cu Tamás, să câștige medalia de argint la echipe mixte.

Tandemul nostru a avut două lupte foarte încrâncenate în faza eliminatorie, ambele câştigate la shoot-off: 20-20 în primul (noi am fost mai aproape de x şi asta ne a adus victoria) apoi 20-19 în faţa cele mai bune echipe miste.

 

 

De data aceasta Şerban a rămas fără medalie

 

Răchită Șerban s-a calificat de pe locul 3, dar din păcate a fost eliminat în primul meci din fazele eliminatorii.

 

Pentru Tamás urmează o perioada scurtă de respiro, iar apoi în perioada 19-24 februarie va participa împreună cu lotul național de Recurve Olimpic, la Campionatul European Indoor din Varazdin, Croatia.

Pentru ceilalți sportivi urmează o perioada de pregătiri şi antrenamente înainte de începerea sezonului Outdoor la sfârșitul lunii martie.

 

Felicitări tuturor!

 

HAI CSM TGM!

Share This