Am vrut dar adversarul a fost mai bun…

 

În etapa a 9-a Ligii 1 la futsal echipa noastră a primit replica formaţiei din Sfântu Gheorghe, echipă înscrisă direct în primul eşalon.

CSM Târgu Mureş – Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe 2-8 (1-3)

 

Covăsnenii au un an excelent ca echipă nou înfiinţată, au început campionatul cu 4 victorii la rând, iar în week-end au învins şi liderul clasamentului, echipă până atunci fără punct pierdut, CFR Timişoara.

Abia a început meciul, şi oaspeţii deja au condus pe tabelă după un gol rapid în secunda 40 după o combinaţie de corner.

Băieţii noştri şi-au revenit şi au dat o replică destul de consistentă în prima repriză, au reuşit să egaleze prin Patrick Cherteş, dar covăsnenii au revenit aproape imediat, ba chiar de două ori.

Norocul a ţinut cu noi doar la poarta apărată de Laurenţiu Săbăduş (locţiitorul lui Mihai Tătar accidentat), în schimb în atac, mingea n-a vrut să intre în poarta cealaltă.

Prima repriză s-a terminat cu 1-3, iar a doua a început la fel ca prima, cu un gol al oaspeţilor.

După un alt gol primit, ambii antrenori au încercat să ruleze tot lotul, astfel la noi au prins minute importante câţiva băieţi promovaţi din echipa de U19.

Am reuşit să mai marcăm o dată prin Norbert Barbócz şi partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor.

 

Am încheiat turul campionatului, marţi deja începe returul cu un meci de foc pentru noi, vine la Târgu Mureş ocupanta primului loc în clasament, CFR Timişoara.

Capul sus în continuare!

HAI CSM TGM!

Iată şi declaraţia antrenorului Cosmin Gherman:

Share This