Echipa noastră U17 a fost învinsă de două ori de Odorheiu Secuiesc, dar a fost o diferență mare între cele două întâlniri, în timp ce echipa noastră U15 a fost foarte aproape de a puncta.

Meciul de vineri al echipei U17 a fost dominat de oaspeți pe tot parcursul meciului, iar echipa noastră, condusă de Lajos Vákár, a fost încurajată de un public numeros, în ciuda înfrângerii.

În primul meci, jucătorii noștri au fost încă în „vacanță”, a spus antrenorul, dar a doua zi chiar s-au adunat și, pe lângă faptul că s-au apărat, au reușit să amenințe poarta celor din Odorhei, ba chiar am fost noi cei care am deschis scorul.

Până la jumătatea reprizei a doua oaspeții au reușit să întoarcă rezultatul, şi-au creat un avantaj mai consistent (1-4), dar nu au mai reuşit să-l mărească. Reprizele a doua și a treia au adus un joc complet echilibrat, e drept, echipa oaspete a atacat mai mult, dar și noi am avut ocazii, dintre care am reușit să transformăm una.

 

Echipa noastră de U15 a luptat din greu împotriva echipei „B” din Gheorgheni, pierzând la un singur gol, dar dacă la final pucul s-ar fi rostogolit din bară în cealaltă direcţie…

Așa că am rămas cu o înfrângere minimă, dar Lajos Vákár a fost foarte pozitiv în legătură cu ceea ce a văzut:

– „Putem să creştem cel mai bine în astfel de partide… A fost util și pentru noi și pentru Gheorgheni, jocul a fost echilibrat, am avut şi noi partea noastră din meci!”

 

Rezultatele și marcatorii noștri:

 

U17

CSM Târgu Mureș – CSM Odorheiu Secuiesc 0-7 (0 – 2, 0 – 3, 0 – 3, 0 – 2)

CSM Târgu Mureș – CSM Odorheiu Secuiesc 2-6 (1 – 2, 1 – 3, 0 – 1)

G: Dániel Molnár, Richárd Zólyomi

 

U15

CSM Târgu Mureș – Gheorgheni „B” 3-4 (1 – 1, 0 – 2, 0 – 2, 2 – 1)

G: Nóra Szabó, Hunor Balázs-Bécsi, Botond Balázs

 

HAI CSM TGM!

 

Share This