Echipa noastră U17 a avut o săptămână grea. Au jucat 4 meciuri acasă, a fost o săptămână foarte obositoare, dar plină de experiențe.

 

Potrivit antrenorului Lajos Vákár, obiectivul principal al acestor 4 meciuri a fost să scape fără accidentări, deoarece există deja o mulțime de jucători accidentați și alţi absenţi.

A trebuit să aliniem o echipă care nu a mai jucat niciodată împreună în această formulă. Este greu să ai așteptări de la copii într-o astfel de situație, a declarat Lajos Vákár.

 

– „Evident, aici m-am gândit la lucruri tehnice și tactice, lupta și inima au fost pe gheață. Când se aruncă în fața șutului chiar și când sunt conduşi cu 6 goluri și nu-și menajează integritatea fizică, tu ca antrenor nu poți avea nici un cuvânt rău de spus. Mai avem încă multe de învățat și de îmbunătățit, dar se vede la copii că de la meci la meci ceva în plus se lipește de ei, chiar dacă nu se vede în rezultate, dar deocamdată asta e secundar.

 

Meciul de sâmbătă s-a încheiat cu bine, repriza a 3-a încheindu-se cu doar un gol primit, iar acest lucru s-a transmis și la meciul de duminică, unde primele 30 de minute s-au soldat tot cu un singur gol încasat.

După aceea, oboseala și-a pus amprenta asupra jucătorilor, s-au luat decizii greșite, iar adversarul a profitat de acest lucru fără milă.

 

– „Au mai rămas 4 meciuri din acest sezon, vom încerca să le fructificăm cât mai bine, să învățăm cât mai mult, pentru a putea începe sezonul următor cu mai multă experiență.”

 

HAI CSM TGM!

Share This