CSM Odorheiu Secuiesc „A” – CSM Târgu Mureș 4-5 (4-4) (după penalty-uri)

Marcatori: Nemes Huba 2X, Molnár Dániel, Balázs-Bécsi Hunor, Balázs-Bécsi Tamás (penaltyul victoriei)

Jucătorii noștri s-au pregătit în această săptămână pentru a da – ca de obicei – tot ce au mai bun în meciul de astăzi. Antrenorul nostru, Vákár Lajos, a fost mulțumit: „Cred că astăzi ne-a ieşit din nou!”.

La începutul meciului, băieții au „rămas” încă în vestiar, dar apoi, în repriza a doua, toată lumea s-a eliberat și a început un alt joc.

Vákár Lajos a concluzionat: 

– „Am ştiut de dinainte, că întâlnim o formaţie cu un potenţial foarte bun, de aceea am cerut jucătorilor să joace cu curaj şi să arate ce ştie fiecare, fiindcă munca îşi va da roadele. Și așa au făcut, transpirând din greu, dar au reușit să câștige meciul după loviturile de pedeapsă. Nu pot numai să repet cât de respectabil este ceea ce oferă acești copii meci de meci. Dedicarea și pasiunea lor pentru hochei, şi posibilitatea de a vedea asta în ochii lor, merită fiecare bănuț. Aș dori să fac o mențiune specială pentru portarul nostru, Molnár Bence, care a avut o prestație supraomenească astăzi, având un procentaj de aproape 95%. Jos pălăria în fața copiilor și să sperăm că va fi din ce în ce mai bine de aici încolo.”

Bravo băieți!

HAI CSM TGM!

Hai Urșii Polari!

Share This