(foto: Facebook/Federatia Romana de Lupte)

După argintul de anul trecut din Bulgaria, luptătorul de la CSM Târgu Mureş a cucerit încă o medalie la această categorie de vârstă.

De data aceasta a trebuit să se „mulţumească” cu cel de bronz!

Bíró al doilea din dreapta

Campionatul continental de seniori U23 s-a încheiat astăzi la Bucureşti, unde sportivul nostru a trecut ieri mai întâi în primul tur de Bálint Balázs din Ungaria, apoi în sferturi de ukraineanul Mykiyta Morhun în cadrul categoriei 74 kg.

În semifinale din păcate azerul Turan Bayramov (ulterior devenind campion continental) s-a dovedit prea puternic pentru sportivul nostru, astfel Bíró Krisztián a luptat astăzi pentru medalia de bronz.

Bíró Krisztián nu a avut nici o problemă în a-şi adjudeca bronzul European după o finală mică câștigată prin superioritate tehnică, în fața lui Nikolay Iliev Dimitrov (BUL), încă din prima repriză.

Sportivul nostru a reuşit un şir de acţiuni în cel de al doilea minut al finalei mici, în doar 10 secunde a reuşit cinci acţiuni de câte 2 puncte, astfel arbitrul întâlnirii oprind meciul pentru superioaritatea târgumureşeanului!

Felicitări, Krisztián, suntem mândrii de tine, şi felicitări antrenorilor Csaba Fazakas, Dragoș Vlad şi Ferenc Gyarmati!

Aici puteţi revedea cum a obţinut Bíró Krisztián pentru medalia de bronz:

HAI CSM TGM!

Share This