Arcașul nostru Tamás Móréh este un pic dezamăgit de performanța sa din Sofia.

 

La Cupa Europei organizat în capitala Bulgariei, sportivul nostru nu a reușit să se califice între primii 8, nici la individual, nici la echipe mixt.

 

La disciplina olimpică, Tamás Móréh a concurat la categoria de vârstă U21, unde la individual a trebuit să-şi îmbunătățească semnificativ performanța în a doua parte a calificărilor.

În cele din urmă, el a avansat în faza eliminatorie de pe locul 15 cu 644 de puncte. Acolo în primul tur s-a impus cu ușurință cu 6-0 și a ajuns în optimi.

 

Din nefericire, în turul 2, o greșeală tehnică i-a îngreunat performanța și a pierdut într-un meci foarte strâns în faţa arcașului francez care a ajuns în cele din urmă în finală:

Yanis Baudain – Tamás Móréh 6 – 4 (26-19, 26-20, 24-24, 25-27, 26-26)

 

Iată ce a declarat Tamás Móréh pentru site-ul nostru despre acest incident:

 

„Din păcate, mi s-a defectat arcul principal, așa că a trebuit să termin turneul cu arcul de rezervă. Din păcate nu am avut timp suficient să mă acomodez la această situaţie nouă…”

 

Sportivul nostru a participat și în proba pe echipe mixte, alături de Denisa Pușcă, unde au pornit de pe locul 14, pierzând cu 6-2 în optimi în fața Sloveniei, care a terminat calificările pe locul 3.

Trebuie menţionat însă, că condiţiile meteorologice au fost total nefavorabile în timpul acestei probe.

 

Deși Tamás este un pic dezamăgit, se simte destul de ambițios pentru a ști că următorul turneu va fi mult mai bun!

 

Hai Tamás!

 

HAI CSM TGM!

Share This