În acest sfârșit de săptămâna s-a desfășurat Cupa Regelui 2023, a treia competiție Outdoor din calendarul competițional FRTA.

La aceasta cupă am fost reprezentați de către doi sportivi, Kacsó Sándor şi Răchită Şerban, amândoi la categoria Compund Seniori Masculin.

Sportivii noștri au avut un parcurs bun şi s-au întors mulțumiți, atingându-și obiectivele propuse.

 

Locul trei, medalie de bronz pentru Răchită!

 

Răchită Șerban a terminat calificările pe locul 4, iar apoi în optimi l-a întâlnit pe Iurescu Gheorghe de la C.S. Vektor Sibiu, împotriva căruia a câștigat clar cu scorul de 141-119.

În sferturi l-a întâlnit pe Popescu Gheorghe de la S.C.M Deva şi a câștigat din nou, dar de data aceasta mult mai strâns: cu scorul de 144-141.

A doua zi au urmat semifinalele şi finalele.

În semifinală l-a întâlnit pe Ovidiu Achilie de la C.S.A Steaua şi după un duel foarte strâns a pierdut meciul cu scorul de 138-142.

În finala mică şi-a adjudecat medalia de bronz, câștigând meciul împotriva unui alt sportiv de la Steaua, Neagu Marcel, cu scorul de 142-134.

Iată şi ce a declarat Răchită Şerban după medalia de bronz:

-„Sunt mulțumit de rezultat, dar urmează să fac anumite modificări în tehnică şi echipament pentru a atinge scoruri mai mari sub presiunea meciurilor eliminatorii!”

 

Kacsó Sándor eliminat în optimi

 

Celălalt sportiv al clubului nostru, proaspăt revenit în circuitul naţional, s-a calificat pe locul 16, iar apoi a fost eliminat în optimi, după meci strâns în prima jumătate.

Per total, Kacsó Sándor este mulțumit de performanță și continuă antrenamentele!

Urmează Cupa Federației 2023 la Aninoasa în perioada 16-18. iunie.

HAI CSM TGM!

Share This