Doi dintre sportivii noștri au participat ca membri ai delegației României la prima etapă a Cupei Europene de Tineret, care s-a desfăşurat în București .

La categoria U18, Móréh Tamás s-a clasat pe locul 9 atât la simplu, cât și la dublu mixt, iar cu echipa s-au calificat în top 8, dar s-au clasat pe locul 8 în clasamentul final.

 

Móréh Tamás

Móréh Tamás a terminat pe locul opt din 45 de concurenți în calificările individuale, cu o performanță de 659 de puncte, ceea ce este un rezultat mediu pentru el. Tamás s-a calificat în faza eliminatorie, unde în primul tur nu a avut adversar, apoi a învins cu ușurință un sportiv bulgar, după care pentru a ajunge în optimi ar fi trebuit să învingă un sportiv din Israel. Din păcate sportivul nostru a pierdut cu 6-4 și în cele din urmă s-a clasat pe locul 9.

 

În proba pe echipe, România, cu Tamás în formație, a fost învinsă de către Franța în sferturile de finală și s-a clasat pe locul opt.

La dublu mixt, alături de Diana Hoca a pierdut tot în optimi și s-a clasat pe locul 9.

La U21 Fecioru Ilinca (foto dreapta) nu s-a descurcat prea bine, terminând calificările pe locul 32, cu 533 de puncte, după care în primul tur al fazei eliminatorii a suferit o înfrângere la limită în fața unei sportive din Elveţia.

 

 

 

Tamás se pregătește pentru Campionatul European!

Sportivul nostru nu va avea prea mult timp de odihnă, deoarece de miercuri se va întoarce la București. Va începe un nou stagiu de pregătire pentru Campionatul European din Anglia, care va avea loc între 15 și 20 august.

Hai Tamás!

 

Share This