Ezen a hétvégén került megrendezésre a Király Kupa 2023-as kiadása, az FRTA versenynaptárának harmadik szabadtéri versenye.

Ezen a kupán két sportoló, Kacsó Sándor és Răchită Șerban Răchită képviselte klubunkat, mindketten a felnőtt férfi Compund kategóriában.

Sportolóink jól szerepeltek és elégedetten, céljaikat elérve tértek haza.

 

Harmadik hely, bronzérem Răchitănak!

 

Răchită Șerban a 4. helyen fejezte be a selejtezőt, majd a nyolcaddöntőben a Nagyszebeni C.S. Vektor sportolójával, Iurescu Gheorghe-val találkozott, aki ellen simán, 141-119 arányban nyert.

A negyeddöntőben a dévai Popescu Gheorghe-val találkozott, és ismét győzött, de ezúttal sokkal szorosabban: 144-141-re.

Másnap következett az elődöntő és a döntő.

Az elődöntőben Ovidiu Achilie-vel találkozott. A Steaua versenyzője nagyon szoros párharc után 138-142 arányban győzött, így sportolónk a bronzéremért küzdhetett tovább.

A kisdöntőben egy másik Steauas sportoló, Neagu Marcel következett, aki ellen 142-134 arányban nyert és gyűjtötte be a bronzérmet.

Íme, mit nyilatkozott Răchită Șerban a bronzmérkőzés után:

– „Elégedett vagyok az eredménnyel, de változtatni fogok a technikán és a felszerelésen, hogy a kieséses meccsek nyomása alatt magasabb pontszámokat érjek el!”

Kacsó Sándor a 16 között esett ki

Klubunk másik, az országos körversenyre frissen visszatért sportolója a 16. helyen kvalifikálta magát, és az első körben, szoros mérkőzés után a 16 között kiesett.

Mindent egybevetve Kacsó Sándor elégedett a teljesítményével és folytatja az edzéseket!

Következik a június 16-18-án Aninoasában megrendezésre kerülő Szövetségi Kupa 2023.

HAJRÁ MVH VSK!

Share This