RÓLUNK

Nincs azzal semmi baj, ha a gyerek labdázik,
de mellette sportoljon is valamit!

Mi vagyunk a VSK MVH!

A Marosvásárhelyi Városi Sportklub 2017 végén alakult.

Egy átmeneti időszak után 2021-ben a klub szinte teljesen átszerveződött. Jelenleg 15 sportágunk van több mint 250 leigazolt sportolóval, kiváló eredményekkel.

A Marosvásárhelyi VSK vezetése úgy döntött, hogy értékes sportolóinkat itthon tartjuk, és visszahozzuk azokat, akiknek különböző okok miatt más városok klubjaiban kellett szerepelniük.

Sikerült visszahozni Marosvásárhelyre kosarasokat, vízilabdázókat, úszókat, küzdősportosokat, atlétákat, íjászokat stb. és tárgyalásokat folytatunk további olyan sportolókkal, akik városunkban születtek és edztek, hogy ismét Marosvásárhely színeiben szerepeljenek.

Szeretnénk visszaépíteni városunkba a sportot, ahol egykor, nem is olyan régen, országos és nemzetközi szinten is nagyon szép eredményeket értünk el.

Támogatjuk azokat a sportolókat, akik küzdenek a 2024-es párizsi nyári olimpiára való kvalifikációért, és reméljük, hogy a lehető legtöbb számban képviselnek majd bennünket az olimpián és más világ-, illetve országos eseményeken.

Hajrá VSK Marosvásárhely!

Sportágak

Versenyek

Sportolók

Érmek

„A sportnak megvan az ereje megváltoztatni a világot. Inspiráló ereje van, olyan ereje van, hogy összefogja az embereket úgy, ahogyan azt semmi más nem teszi. Olyan nyelven szól a fiatalokhoz, amelyet megértenek. A sport reményt adhat ott, ahol egykoron kétségbeesés uralkodott. Bármely kormánynál hatékonyabb a faji ellentétek leküzdésében. A sport képes megváltoztatni a világot.” – Nelson Mandela

 

Álmodtunk egy világot magunknak:

Egyre sikeresebb klubbá válni, versenyképes, fejlett, dinamikus csapatokkal/sportolókkal, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy lépésről lépésre haladjunk azokon a területeken, amelyeknél finanszírozzuk a virágzó és egészséges sportváros kialakítását;

Küldetésünk

Strukturált és fegyelmezett, tiszta és karbantartott környezetet kínálva a marosvásárhelyi sportolóknak minden sportágból a legjobb lehetőséget biztosítva céljaik eléréséhez;

Értékeink

  • Professzionalizmus (figyelem a részletekre);
  • Integritás (egyéni és tisztességes tisztelet);
  • Őszinteség / Hűség (becsületesség a tettekben, hűség a partnerekhez);
  • Nyitottság és rugalmasság (együttműködés);
  • Átláthatóság (finanszírozás);
  • Fenntartható fejlődés (infrastruktúra);
Share This